cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Clint Eastwood

Clinton Eastwood Jr

Data urodzenia: 1930-05-31

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 193 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Maggie Johnson (19.12.1953 - 14.05.1984, rozwód), 2 dzieci; Dina Ruiz Eastwood (od 31.03.1996- obecnie), córka Morgan

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2004 Za wszelką cenę 8 Frankie Dunn Frankie Dunn
2000 Kosmiczni kowboje 7 Reżyser
2000 Kosmiczni kowboje 7 Frank Corvin  Frank Corvin
1997 Władza absolutna 7 Reżyser
1997 Władza absolutna 7 Luther Whitney 	 Luther Whitney
1992 Bez przebaczenia 8 Will Munny Will Munny
1992 Bez przebaczenia 8 Reżyser
1992 Bez przebaczenia 8 William "Bill" Munny  William
1988 Bird 8 Reżyser
1966 Dobry, zły i brzydki 6 Blondie Blondie
1965 Za kilka dolarów więcej 9 Monco Monco
1964 Za garść dolarów 8 Joe Joe
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama