cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Lena Headey

Lena Headey

Data urodzenia: 1973-10-03

Miejsce urodzenia: Hamilton, Bermudy

Wzrost: 166 cm

Stan cywilny: mąż Peter Paul Loughran (19 maj 2007 - obecnie, pozew o rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 300: Początek imperium 6 Królowa Gorgo Królowa Gorgo
2013 Dary Anioła: Miasto kości 1 ---
2013 Noc oczyszczenia 9 Mary Sandin Mary Sandin
2008 Terminator: Kroniki Sary Connor 10 ---
2007 Zamachowiec 9 ---
2005 Gry weselne 10 Luce 	 Luce
2005 Nieustraszeni bracia Grimm 8 Angelika Angelika
2005 Jaskinia 10 Dr Kathryn Jennings  Dr Kathryn Jennings
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama