cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Charles Dance

Walter Charles Dance

Data urodzenia: 1946-10-10

Miejsce urodzenia: Redditch, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 191 cm

Stan cywilny: żona Joanna (1970 - 01 lutego 2004, rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Dracula: Historia nieznana 10 ---
2012 Underworld: Przebudzenie 8 Thomas 	 Thomas
2011 Wasza wysokość 10 ---
2007 Zamachowiec 9 ---
2006 Do dwóch razy sztuka 7 ---
2003 Basen 10 ---
2002 Ali G 6 David Carlton  David Carlton
1992 Obcy 3 9 Clemens 	 Clemens
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama