cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jed Brophy

Jed Brophy

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Nori Nori
2012 Hobbit: Niezwykła podróż 8 Nori Nori
2010 Honor wojownika 6 ---
2009 Dystrykt 9 7 James Hope - Police Officer James Hope - Police Officer
2002 Władca pierścieni: Dwie wieże 8 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv