cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Elijah Wood

Elijah Jordan Wood

Data urodzenia: 1981-01-28

Miejsce urodzenia: Cedar Rapids, Iowa, USA

Wzrost: 168 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Hobbit: Niezwykła podróż 8 Frodo Frodo
2005 Hooligans 7 Matt Buckner  Matt Buckner
2004 Zakochany bez pamięci 10 Patrick Patrick
2002 Wszystko czego pragnę 9 Jones Dillon 	 Jones Dillon
2001 Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia 10 Frodo Baggins Frodo Baggins
1998 Dzień zagłady 7 Leo Biederman Leo Biederman
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama