cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ben Stiller

Benjamin Edward Stiller

Data urodzenia: 1965-11-30

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: żona Christine Taylor (13 maja 2000 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Straż sąsiedzka 6 ---
2012 Straż sąsiedzka 6 Evan 	 Evan
2012 Madagaskar 3 6 Alex (głos)  Alex (głos)
2010 Megamocny 6 ---
2009 Noc w muzeum 2 8 Larry Daley 	 Larry Daley
2008 Madagaskar 2 9 Alex (głos) 	 Alex (głos)
2008 Jaja w tropikach 9 ---
2008 Jaja w tropikach 9 Scenarzysta
2008 Jaja w tropikach 9 Reżyser
2007 Dziewczyna moich koszmarów 6 Eddie Cantrow  Eddie Cantrow
2006 Noc w muzeum 7 Larry Daley  Larry Daley
2005 Madagaskar 6 Alex (głos) 	 Alex (głos)
2004 Poznaj moich rodziców 9 Greg Focker Greg Focker
2004 Starsky i Hutch 10 Dave Starsky 	 Dave Starsky
2003 Starsza pani musi zniknąć 6 Alex Rose 	 Alex Rose
2001 Zoolander 10 Zoolander Zoolander
2001 Zoolander 10 Scenarzysta
2001 Zoolander 10 Reżyser
1998 Sposób na blondynkę 6 Ted Stroehmann Ted Stroehmann
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama