cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Julia Ormond

Julia Karin Ormond

Data urodzenia: 1965-01-04

Miejsce urodzenia: Epsom, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 171 cm

Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: Rory Edwards (Kwiecień 1989/94, rozwód); Jon Rubin (1999 - 2008, rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Mój tydzień z Marilyn 1 Vivien Leigh Vivien Leigh
2008 Ciekawy przypadek Benjamina Buttona 6 Caroline  Caroline
2008 Pałacowa intryga 9 ---
2008 Che - Rewolucja 6 ---
2008 Che - Rewolucja 9 Lisa Howard Lisa Howard
2008 Dochodzenie 8 Elizabeth Anderson  Elizabeth Anderson
2007 Wiem kto mnie zabił 9 Susan Fleming 	 Susan Fleming
1994 Wichry namiętności 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama