cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ian McShane

Ian McShane

Data urodzenia: 1942-09-29

Miejsce urodzenia: Blackburn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: Suzan Farmer (1965 - 1968, rozwód); Ruth Post (1970 - 1977, rozwód), 2 dzieci; Gwen Humble (30 sierpień 1980 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 John Wick 7 Winston Winston
2014 Herkules 8 Amfiaraos 	 Amfiaraos
2014 Cuban Fury 8 Ron Parfitt Ron Parfitt
2012 Królewna Śnieżka i Łowca 8 Beith  Beith
2011 Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach 8 ---
2008 Death Race: Wyścig śmierci 7 Coach  Coach
1970 Salsa Fury 8 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama