cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Evan Goldberg

Evan Goldberg

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 To już jest koniec 8 Scenarzysta
2013 To już jest koniec 8 Reżyser
2012 Straż sąsiedzka 6 Scenarzysta
2011 Zabijaka 6 Scenarzysta
2011 Green Hornet 8 Scenarzysta
2008 Boski chillout 7 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama