cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Data urodzenia: 1983-01-02

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 160 cm

Stan cywilny: mąż Michael Polish (31 sierpień 2013 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 W obronie własnej 9 ---
2013 Movie 43 8 Arlene Arlene
2011 Nędzne psy 7 Amy Sumner  Amy Sumner
2010 Honor wojownika 6 ---
2008 21 7 Jill Taylor Jill Taylor
2006 Superman: Powrót 10 Lois Lane 	 Lois Lane
2004 Wygraj randkę 9 Kathryn Hahn 	Kathryn Hahn
2003 Wonderland 10 Dawn Schiller 	 Dawn Schiller
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama