cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Patrick Lussier

Patrick Lussier

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Krwawe walentynki 8 Reżyser
2007 Głosy 2 6 Reżyser
2003 Drakula II: Odrodzenie 10 Scenarzysta
2003 Drakula II: Odrodzenie 10 Reżyser
2000 Drakula 2000 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama