cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

Data urodzenia: 1981-02-17

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 176 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu 8 Johnny Johnny
2013 Don Jon 10 Scenarzysta
2013 Don Jon 10 Jon Jon
2013 Don Jon 10 Reżyser
2012 Lincoln 6 Robert Lincoln  Robert Lincoln
2012 Looper - Pętla czasu 9 Joe  Joe
2012 Bez hamulców 7 Wilee Wilee
2012 Mroczny rycerz powstaje 7 Blake Blake
2011 Pół na pół 10 ---
2010 Incepcja 6 Arthur Arthur
2008 Miracle at St. Anna 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama