cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Billy Connolly

William Connolly

Data urodzenia: 1942-11-24

Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Iris Pressagh (27 czerwca 1969 - 01 sierpnia 1985, rozwód), 2 dzieci; Pamela Stephenson (20 grudzień 1989 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Dain Dain
2012 Merida Waleczna 6 ---
2010 Podróże Guliwera 3D 9 Król Theodore  Król Theodore
2003 Ostatni Samuraj 9 Zebulon Gant Zebulon Gant
1993 Niemoralna propozycja 6 Auction MC 	 Auction MC
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama