cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Gemma Arterton

Gemma Christina Arterton

Data urodzenia: 1986-02-02

Miejsce urodzenia: Gravesend, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: mąż Stefano Catelli (6 czerwiec 2010 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Hansel i Gretel: Łowcy czarownic 6 Gretel Gretel
2012 Z miłości do... 9 Elizabeth  Elizabeth
2012 Byzantium 10 Clara 	 Clara
2010 Tamara i mężczyźni 7 Tamara Drewe Tamara Drewe
2010 Książę Persji: Piaski Czasu 10 Tamina Tamina
2010 Starcie tytanów 6 ---
2009 Uprowadzona Alice Creed 10 Alice Creed 	 Alice Creed
2008 007 Quantum of Solace 8 Strawberry Fields 	 Strawberry Fields
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama