cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Brendan Fraser

Brendan James Fraser

Data urodzenia: 1968-12-03

Miejsce urodzenia: Indianapolis, Indiana, USA

Wzrost: 191 cm

Stan cywilny: żona Afton Smith (27 września 1998 - 17 kwietnia 2008, rozwód), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Gang wiewióra 3D 8 Grayson (głos) 	 Grayson (głos)
2013 Rodzinka nie z tej ziemi 1 Scorch Supernova (głos) Scorch Supernova (głos)
2008 Mumia - Grobowiec Cesarza Smoka 9 ---
2008 Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka 6 ---
2008 Podróż do wnętrza Ziemi 3D 8 Trevor Anderson 	 Trevor Anderson
2004 Miasto gniewu 6 Rick Cabot Rick Cabot
2001 Mumia powraca 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama