cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jet Li

Li Lian Jie

Data urodzenia: 1963-04-26

Miejsce urodzenia: Pekin, Chiny

Wzrost: 168 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Qiuyan Huang (1987 - 1990, rozwód), 2 córki; Nina Li Chi (19 września 1999 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niezniszczalni 3 10 Yin Yang Yin Yang
2012 Niezniszczalni 2 9 Yin Yang 	 Yin Yang
2010 Niezniszczalni 6 Yin Yang  Yin Yang
2008 Mumia - Grobowiec Cesarza Smoka 9 ---
2007 Zabójca 8 Rogue 	 Rogue
2006 Nieustraszony 6 Huo Yuan Jia 	 Huo Yuan Jia
2005 Człowiek pies 10 Danny 	 Danny
2000 Romeo musi umrzeć 7 Han Sing 	 Han Sing
1998 Zabójcza broń 4 10 Wah Sing Ku Wah Sing Ku
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama