cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Hannah

John David Hannah

Data urodzenia: 1962-04-23

Miejsce urodzenia: East Kilbride, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Joanna Roth (20 stycznia 1996 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Między wierszami 8 Richard Ford 	 Richard Ford
2008 Mumia - Grobowiec Cesarza Smoka 9 ---
2008 Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka 6 ---
2007 Ostatni legion 9 Nestor 	 Nestor
2001 Mumia powraca 7 Jonathan "Jon" Carnahan 	 Jonathan
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama