cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Rob Cohen

Rob Cohen

Data urodzenia: 1949-03-12

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Alex Cross 6 Reżyser
2008 Mumia - Grobowiec Cesarza Smoka 9 Reżyser
2008 Mumia: Grobowiec Cesarza Smoka 6 Reżyser
2001 Szybcy i wściekli 9 Reżyser
2000 Sekta 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama