cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Emily Blunt

Emily Olivia Leah Blunt

Data urodzenia: 1983-02-23

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: żona John Krasinski (10 lipiec 2010 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Looper - Pętla czasu 9 Sara 	 Sara
2012 Jeszcze dłuższe zaręczyny 7 Violet Barnes  Violet Barnes
2011 Władcy umysłów 9 Elise Sellas  Elise Sellas
2011 Gnomeo i Julia 6 ---
2010 Podróże Guliwera 3D 9 Księżniczka Mary 	 Księżniczka Mary
2010 Wilkołak 7 Gwen Conliffe 	 Gwen Conliffe
2009 Młoda Wiktoria 9 ---
2007 Rozważni i romantyczni - Klub miłośników Jane Austen 9 Prudie Drummond 	 Prudie Drummond
2006 Diabeł ubiera się u Prady 6 Emily Emily
2004 Lato miłości 8 Tamsin Tamsin
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama