cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

Data urodzenia: 1975-06-04

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: Jonny Lee Miller (28 marca 1996 - 03 lutego 1999, rozwód); Billy Bob Thornton (05 maj 2000 - 27 maj 2003, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Turysta 10 ---
2010 Salt 9 Evelyn Salt 	 Evelyn Salt
2008 Wanted - Ścigani 7 Fox 	 Fox
2008 Oszukana 9 ---
2007 Beowulf 7 Matka Grendela  Matka Grendela
2007 Cena odwagi 7 ---
2005 Mr. & Mrs. Smith 8 Jane Smith 	 Jane Smith
2004 Aleksander 8 Olimpia, matka Aleksandra Olimpia, matka Aleksandra
2003 Bez granic 6 Sarah Jordan Sarah Jordan
2003 Tomb Raider: Kolebka życia 6 Lara Croft 	 Lara Croft
2001 Lara Croft: Tomb Raider 10 Lara Croft 	 Lara Croft
1999 Przerwana lekcja muzyki 7 Lisa Rowe 	 Lisa Rowe
1999 Kolekcjoner kości 7 Amelia Donaghy  Amelia Donaghy
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama