cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Peter Berg

Peter Berg

Data urodzenia: 1964-03-11

Wzrost: 185 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Bitwa o Ziemię 10 Reżyser
2008 Hancock 9 Reżyser
2007 Ukryta strategia 10 ---
2007 Królestwo 8 Reżyser
2006 As w rękawie 7
2004 Zakładnik 10 Richard Weidner 	 Richard Weidner
2003 Witajcie w dżungli 6 Reżyser
1993 Uprowadzenie 9 David Whitlock 	 David Whitlock
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama