cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

George Clooney

George Timothy Clooney

Data urodzenia: 1961-05-06

Miejsce urodzenia: Lexington, Kentucky, USA

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Talia Balsam (15 grudnia 1989 - 17 września 1993, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Spadkobiercy 10 Matt King 	 Matt King
2011 Idy marcowe 8 Scenarzysta
2011 Idy marcowe 8 Reżyser
2011 Idy marcowe 8 Gubernator Mike Morris Gubernator Mike Morris
2010 Amerykanin 8 Jack / Edward  Jack / Edward
2009 Człowiek, który gapił się na kozy 7 ---
2009 W chmurach 6 Ryan Bingham Ryan Bingham
2008 Tajne przez poufne 6 Harry Pfarrer  Harry Pfarrer
2008 Miłosne gierki 10 Scenarzysta
2008 Miłosne gierki 10 Reżyser
2008 Miłosne gierki 10 ---
2007 Ocean's 13 6 Danny Ocean 	 Danny Ocean
2005 Syriana 6 Bob Barnes 	 Bob Barnes
2004 Oceans Twelve :Dogrywka 10 ---
2002 Niebezpieczny umysł 7 Jym Bird, agent CIA 	 Jym Bird, agent CIA
2002 Solaris 9 Chris Kelvin 	 Chris Kelvin
2001 Ocean's Eleven: Ryzykowna gra 7 Danny Ocean Danny Ocean
1999 Złoto pustyni 6 Archie Gates 	 Archie Gates
1998 Co z oczu to z serca 1 Jack Foley Jack Foley
1997 Peacemaker 8 Thomas Devoe  Thomas Devoe
1997 Batman i Robin 7 Batman / Bruce Wayne  Batman / Bruce Wayne
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama