cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ciarán Hinds

Ciarán Hinds

Data urodzenia: 1953-02-09

Miejsce urodzenia: Belfast, Irlandia Północna, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 The Disappearance of Eleanor Rigby: Them 10 Spencer Ludlow Spencer Ludlow
2013 Kraina lodu 7 Dziadek (głos) 	 Dziadek (głos)
2013 McCanick 10 Quinn Quinn
2012 John Carter 6 Tardos Mors Tardos Mors
2011 Szpieg 7 Roy Bland 	 Roy Bland
2007 Aż poleje się krew 7 Fletcher Fletcher
2006 Miami Vice 7 Agent FBI Fujima Agent FBI Fujima
2005 Monachium 7 Carl 	 Carl
2004 Upiór w operze 8 Firmin 	 Firmin
2003 Tomb Raider: Kolebka życia 6 Dr Jonathan Reece 	 Dr Jonathan Reece
2003 Veronica Guerin 8 John Traynor John Traynor
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama