cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Rhys-Davies

John Rhys-Davies

Data urodzenia: 1944-05-05

Miejsce urodzenia: Salisbury, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Suzanne Wilkinson (grudzień 1966- 2010, jej śmierć), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 31 North 62 East 10 John Hammond  John Hammond
2006 Dungeon Siege: W imię króla 7 Merrick 	 Merrick
2001 Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia 10 Gimli Gimli
1996 Aladyn i król złodziei 9 Cassim (głos)  Cassim (głos)
1989 Indiana Jones i ostatnia krucjata 6 ---
1981 Poszukiwacze zaginionej Arki 10 Sallah Sallah
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama