cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin Durand

Kevin Serge Durand

Data urodzenia: 1974-01-14

Miejsce urodzenia: Thunder Bay, Kanada

Wzrost: 198 cm

Stan cywilny: żona Sandra Cho (1 październik 2010 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Noe: Wybrany przez Boga 7 Og Og
2013 Dary Anioła: Miasto kości 1 ---
2013 Fruitvale Station 10 ---
2012 Mroczna prawda 8 Tor 	 Tor
2012 Cosmopolis 10 Torval  Torval
2011 Giganci ze stali 8 Ricky Ricky
2011 Jestem numerem cztery 10 Dowódca Mogadorian Dowódca Mogadorian
2006 As w rękawie 7 Jeeves Tremor 	 Jeeves Tremor
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama