cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss

Data urodzenia: 1967-08-21

Miejsce urodzenia: Vancouver, Kanada

Wzrost: 174 cm

Stan cywilny: mąż Steven Roy (Listopad 1999 - obecnie) 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Pompeje 6 Aurelia  Aurelia
2012 Silent Hill: Apokalipsa 3D 7 Claudia Wolf 	 Claudia Wolf
2007 Niepokój 6 Julie 	 Julie
2003 Matrix Rewolucje 6 Trinity 	 Trinity
2003 Matrix - Reaktywacja 10 Trinity 	 Trinity
2000 Czekolada 7 Caroline Claimont  Caroline Claimont
2000 Memento 10 Natalie Natalie
1999 Matrix 9 Trinity Trinity
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama