cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Terry Gilliam

Terry Gilliam

Data urodzenia: 1940-11-22

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Jupiter: Intronizacja 8 Minister Minister
2009 Parnassus 10 Reżyser
2009 Parnassus 10 Scenarzysta
2005 Nieustraszeni bracia Grimm 8 Scenarzysta
2005 Nieustraszeni bracia Grimm 8 Reżyser
1995 Dwanaście małlp 8 Reżyser
1979 Żywot Briana 10 Man Even Further Forward / Revolutionary / Jailer / Blood & Thunder Prophet / Frank / Audience Member / Crucifee Man Even Further Forward / Revolutionary / Jailer / Blood & Thunder Prophet / Frank / Audience Member / Crucifee
1975 Monty Python i Święty Graal 8 Reżyser
1975 Monty Python i Święty Graal 8 Patsy / Green Knight / Old Man from Scene 24 (Bridgekeeper) / Sir Bors / Animator / Gorrilla Hand Patsy / Green Knight / Old Man from Scene 24 (Bridgekeeper) / Sir Bors / Animator / Gorrilla Hand
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama