cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jennifer Lopez

Jennifer Lynn Lopez

Data urodzenia: 1969-07-24

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 164 cm

Stan cywilny: trzykrotnie zamężna: Ojani Noa (22 lutego 1997 - 1 stycznia 1998, rozwód); Cris Judd (29 września 2001 - 26 stycznia 2003, rozwód); Marc Anthony (5 czerwiec 2004 - 2011, rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Parker 8 Leslie 	 Leslie
2012 Jak urodzić i nie zwariować 6 Holly Holly
2005 Sposób na teściową 7 Charlotte "Charlie" Cantilini 	 Charlotte
2004 Zatańcz ze mną 8 Paulina Paulina
2002 Pokojówka na Manhattanie 10 Marisa Ventura 	 Marisa Ventura
2002 Nigdy więcej 10 Slim Hiller Slim Hiller
2001 Powiedz tak 6 Mary Fiore  Mary Fiore
1998 Co z oczu to z serca 1 Karen Sisco Karen Sisco
1995 Pociąg z forsą 7 Grace Santiago  Grace Santiago
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama