cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Lily Collins

Lily Jane Collins

Data urodzenia: 1989-03-18

Miejsce urodzenia: Guildford, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 165 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Love, Rosie 9 Rosie Dunne Rosie Dunne
2013 Dary Anioła: Miasto kości 1 ---
2013 Nauczycielka angielskiego 9 Halle Anderson Halle Anderson
2012 Królewna Śnieżka 6 Królewna Śnieżka Królewna Śnieżka
2009 Wielki Mike. The Blind Side 6 Collins Tuohy 	 Collins Tuohy
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama