cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Stewart

James Maitland Stewart

Data urodzenia: 1908-05-20

Miejsce urodzenia: Indiana, Pensylwania, USA

Data śmierci: 1997-07-02

Wzrost: 191 cm

Stan cywilny: żona Gloria Stewart (9 sierpnia 1949 - 16 lutego 1994, jej śmierć), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
1959 Anatomia morderstwa 10 Paul Biegler Paul Biegler
1954 Okno na podwórze 10 L.B. 'Jeff' Jefferies L.B. 'Jeff' Jefferies
1950 Harvey 8 Elwood P. Dowd Elwood P. Dowd
1948 Lina 6 Rupert Cadell Rupert Cadell
1946 To wspaniałe życie 7 ---
1939 Pan Smith jedzie do Waszyngtonu 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama