cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kenneth Branagh

Kenneth Branagh

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Jack Ryan: Teoria chaosu 10 Viktor Cherevin Viktor Cherevin
2014 Jack Ryan: Teoria chaosu 10 Reżyser
2011 Mój tydzień z Marilyn 1 Sir Laurence Olivier  Sir Laurence Olivier
2011 Thor 10 Reżyser
2002 Harry Potter i Komnata Tajemnic 8 Gilderoy Lockhart Gilderoy Lockhart
1999 Bardzo Dziki Zachód 10 Dr Arliss Loveless Dr Arliss Loveless
1991 Umrzeć powtórnie 6 Reżyser
1991 Umrzeć powtórnie 6 Roman Strauss / Mike Church Roman Strauss / Mike Church
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama