cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Andrew Adamson

Andrew Adamson

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2008 Opowieści z Narnii: Książę Kaspian 7 Scenarzysta
2008 Opowieści z Narnii: Książę Kaspian 7 Reżyser
2005 Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa 10 Reżyser
2005 Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa 10 Scenarzysta
2004 Shrek 2 8 Scenarzysta
2004 Shrek 2 8 Reżyser
2001 Shrek 8 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama