cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Dominic Cooper

Dominic Cooper

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Dracula: Historia nieznana 10 Mehmed 	 Mehmed
2014 Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz 10 Howard Stark Howard Stark
2014 Need for Speed 7 Dino Brewster Dino Brewster
2013 Summer in February 7 AJ Munnings AJ Munnings
2012 Abraham Lincoln: Łowca wampirów 8 Henry Sturges Henry Sturges
2011 Mój tydzień z Marilyn 1 Milton Greene  Milton Greene
2011 Captain America: Pierwsze starcie 8 Howard Stark Howard Stark
2010 Tamara i mężczyźni 7 Ben Sergeant  Ben Sergeant
2009 Była sobie dziewczyna 7 Danny  Danny
2008 Księżna 6 Charles Grey  Charles Grey
2006 Męska historia 8 Dakin 	 Dakin
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama