cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Brian Dennehy

Brian Manion Dennehy

Data urodzenia: 1938-07-09

Miejsce urodzenia: Bridgeport, Connecticut, USA

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Judith Scheff (1959 - 1974; rozwód); 3 dzieci, m.in. Elizabeth i Kathleen; Jennifer Arnott (od 17.08.1988)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Dla niej wszystko 7 George Brennan  George Brennan
2007 Ratatuj 9 Django (voice) Django (voice)
2006 Za cenę życia 8 Agent Horvath 	 Agent Horvath
1990 Uznany za niewinnego 8 Raymond Horgan 	 Raymond Horgan
1982 Rambo: Pierwsza krew 9 Szeryf Will Teasle 	 Szeryf Will Teasle
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama