cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Remar

William James Remar

Data urodzenia: 1953-12-31

Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA

Wzrost: 179 cm

Stan cywilny: żona Atsuko Remar, 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Rogi 6 Derrick Perrish 	 Derrick Perrish
2012 Django 7 Butch Pooch / Ace Speck Butch Pooch / Ace Speck
2008 Boski chillout 7 ---
2007 Ratatuj 9 Larousse (voice) Larousse (voice)
2004 Dziewczyna z sąsiedztwa 7 ---
2003 Starsza pani musi zniknąć 6 Chick 	 Chick
2003 Za szybcy, za wściekli 6 Markham  Markham
2000 Co kryje prawda 9 Warren Feur Warren Feur
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama