cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Ratzenberger

John Deszo Ratzenberger

Data urodzenia: 1947-04-06

Miejsce urodzenia: Bridgeport, Connecticut, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: Caroline (do 1983, rozwód); Georgia Stiny (9 września 1984 - 27 maja 2004, rozwód), 2 dzieci; Julie Blichfeldt (6 listopad 2012 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Merida Waleczna 6 ---
2009 Odlot 9 Construction Foreman Tom (voice) Construction Foreman Tom (voice)
2008 WALL·E 8 John (voice) John (voice)
2008 WALL·E 9 ---
2007 Ratatuj 9 Mustafa (voice) Mustafa (voice)
2003 Gdzie jest Nemo? 7 Fish School (voice) Fish School (voice)
2001 Potwory i spólka 7 ---
2001 Spirited Away: W Krainie Bogów 9 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama