cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Chris Weitz

Chris Weitz

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu 7 Reżyser
2005 Mr. & Mrs. Smith 8 Martin Coleman Martin Coleman
2004 W doborowym towarzystwie 7 Scenarzysta
2004 W doborowym towarzystwie 7 Reżyser
2002 Był sobie chłopiec 9 Scenarzysta
2002 Był sobie chłopiec 9 Reżyser
1999 American Pie, czyli sprawa dowcipna 6 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama