cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Christopher Eccleston

Christopher Eccleston

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Thor: Mroczny świat 7 Malekith Malekith
2012 Z miłości do... 9 James James
2001 Inni 8 Charles Stewart  Charles Stewart
1998 Elizabeth 10 Książę Norfolk Książę Norfolk
1996 Więzy miłości 6 Jude Fawley Jude Fawley
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama