cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Joel Schumacher

Joel Schumacher

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Anatomia strachu 8 Reżyser
2004 Upiór w operze 8 Scenarzysta
2004 Upiór w operze 8 Reżyser
2003 Veronica Guerin 8 Reżyser
2002 Telefon 7 Reżyser
1999 Bez skazy 1 Reżyser
1999 Bez skazy 1 Scenarzysta
1999 Osiem milimetrów 8 Reżyser
1997 Batman i Robin 7 Reżyser
1996 Czas zabijania 8 Reżyser
1995 Batman Forever 10 Reżyser
1991 Za wcześnie umierać 8 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama