cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Oliver Platt

Oliver Platt

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Czarnoksiężnik z Oz: Powrót Dorotki 10 Mądra sowa (głos) Mądra sowa (głos)
2014 Szef 8 Ramsey Michel Ramsey Michel
2011 X-Men: Pierwsza klasa 6 Mężczyzna w czerni 	 Mężczyzna w czerni
2010 Miłość i inne używki 6 Bruce Winston Bruce Winston
2005 Zimne dranie 10 Pete Van Heuten 	 Pete Van Heuten
2005 Casanova 9 Paprizzio Paprizzio
2002 W zasięgu strzału 10 Oliver Platt 	Oliver Platt
1998 Dr Dolittle 10 Dr Mark Weller Dr Mark Weller
1996 Krytyczna decyzja 1 ---
1996 Czas zabijania 8 Harry Rex Vonner Harry Rex Vonner
1993 Niemoralna propozycja 6 Jeremy Jeremy
1992 Beethoven 10 Harvey Harvey
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama