cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John McTiernan

John Campbell McTiernan Jr.

Data urodzenia: 1951-01-08

Miejsce urodzenia: Albany, Nowy Jork, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: Carol Land (od 12 październik 1974, rozwód); Donna Dubrow (1988 - 1997, rozwód); Kate Harrington ( 19 lipca 2003 - 2012, rozwód), 2 dzieci; Gail Sistrunk (2012 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
1999 Trzynasty Wojownik 6 Reżyser
1995 Szklana pułapka 3 9 Reżyser
1990 Polowanie na Czerwony Październik 6 Reżyser
1988 Szklana pułapka 6 Reżyser
1987 Predator 8 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama