cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Josh Brolin

Josh J. Brolin

Data urodzenia: 1968-02-12

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 179 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Alice Adair (1988 - 1992, rozwód), 2 dzieci; Diane Lane ( 15 sierpień 2004 - obecnie, pozew o rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu 8 Dwight Dwight
2013 Oldboy: Zemsta jest cierpliwa 10 Joe Doucett  Joe Doucett
2013 Gangster Squad. Pogromcy mafii 10 ---
2012 Faceci w czerni 3 6 Młody Kay Młody Kay
2010 Poznasz przystojnego bruneta 9 Roy Channing  Roy Channing
2010 Wall Street: Pieniądz nie śpi 6 Bretton James  Bretton James
2008 Obywatel Milk 7 Dan White  Dan White
2007 American Gangster 8 Detektyw Trupo Detektyw Trupo
2007 To nie jest kraj dla starych ludzi 10 Llewelyn Moss Llewelyn Moss
2005 Błękitna głębia 10 Bates  Bates
2000 Człowiek widmo 10 Matthew Kensington Matthew Kensington
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama