cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kelly Macdonald

Kelly Macdonald

Data urodzenia: 1976-02-23

Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 160 cm

Stan cywilny: mąż Dougie Payne (27 sierpnia 2003 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Anna Karenina 6 Daria "Dolly" Aleksandrowna Obłońska Daria
2012 Merida Waleczna 6 ---
2008 Udław się 8 Paige Marshall 	 Paige Marshall
2008 The Merry Gentleman 10 ---
2007 To nie jest kraj dla starych ludzi 10 Carla Jean Moss Carla Jean Moss
1998 Elizabeth 10 Isabel Knollys Isabel Knollys
1996 Trainspotting 10 Diane Diane
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama