cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Benicio Toro

Benicio Monserrate Rafael Del Toro Sanchez

Data urodzenia: 1967-02-19

Miejsce urodzenia: San Germán, Portoryko

Wzrost: 188 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Wilkołak 7 Lawrence Talbot 	 Lawrence Talbot
2008 Che. Boliwia 6 Ernesto Che Guevara Ernesto Che Guevara
2008 Che - Rewolucja 9 Ernesto Che Guevara Ernesto Che Guevara
2005 Miasto grzechu 10 Jackie Boy Jackie Boy
2000 Traffic 10 Javier Rodriguez 	 Javier Rodriguez
2000 Przekręt 10 Franky Four Fingers Franky Four Fingers
1995 Podejrzani 10 Fred Fenster Fred Fenster
1993 Bez lęku 9 Manny Rodrigo Manny Rodrigo
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama