cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin Pollak

Kevin Elliot Pollak

Data urodzenia: 1957-10-30

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 165 cm

Stan cywilny: żona Lucy Webb (grudzień 1995 - 18 marca 2010, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Wielki rok 7 ---
2010 Fujary na tropie 8 ---
2007 Facet, który się zawiesił 8 ---
2001 Dr Dolittle 2 9 Riley / Aligator (głos)  Riley / Aligator (głos)
2001 Powiedz tak 6 Dr John Dojny Dr John Dojny
2000 Jak ugryźć 10 milionów 6 Janni Pytor Gogolak Janni Pytor Gogolak
1995 Kasyno 9 Phillip Green Phillip Green
1995 Podejrzani 10 Todd Hockney Todd Hockney
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama