cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin Spacey

Kevin Spacey Fowler

Data urodzenia: 1959-07-26

Miejsce urodzenia: South Orange, New Jersey, USA

Wzrost: 177 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Szefowie wrogowie 2 7 Dave Harken 	 Dave Harken
2011 Szefowie wrogowie 8 Dave Harken 	 Dave Harken
2011 Chciwość 6 Sam Rogers  Sam Rogers
2010 W krainie pieniądza 1 Jack Abramoff 	 Jack Abramoff
2009 Człowiek, który gapił się na kozy 7 ---
2009 Całe życie z wariatami 10 ---
2008 21 7 Profesor Micky Rosa Profesor Micky Rosa
2006 Superman: Powrót 10 Lex Luthor 	 Lex Luthor
2000 Podaj dalej 6 Eugene Simonet 	 Eugene Simonet
1999 American Beauty 9 ---
1998 Negocjator 8 Chris Sabian 	 Chris Sabian
1997 Tajemnice Los Angeles 7 Jack Vincennes Jack Vincennes
1996 Czas zabijania 8 D.A. Rufus Buckley D.A. Rufus Buckley
1995 Siedem 10 John Doe John Doe
1995 Podejrzani 10 Roger 'Verbal' Kint Roger 'Verbal' Kint
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama