cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Clark Gregg

Robert Clark Gregg

Data urodzenia: 1962-04-02

Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: żona Jennifer Grey (od 21.07.2001- obecnie), córka Stella

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Do zaliczenia 10 Sędzia Klark Sędzia Klark
2011 Thor 10 Agent Coulson 	 Agent Coulson
2010 Iron Man 2 6 Agent Phil Coulson  Agent Phil Coulson
2008 Udław się 8 Charlie 	 Charlie
2008 Udław się 8 Scenarzysta
2008 Udław się 8 Reżyser
2004 W doborowym towarzystwie 7 Steckle 	 Steckle
2000 Co kryje prawda 9 Scenarzysta
1995 Podejrzani 10 Dr. Walters Dr. Walters
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama