cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Wes Craven

Wes Craven

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Krzyk 4 6 Reżyser
2007 Wzgórza mają oczy 2 10 Scenarzysta
2005 Red Eye 6 Reżyser
2004 Przeklęta 9 Reżyser
2000 Krzyk 3 1 Reżyser
1997 Krzyk 2 6 Reżyser
1996 Krzyk 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama