cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Carla Gugino

Carla N. Gugino

Data urodzenia: 1971-08-29

Miejsce urodzenia: Sarasota, Floryda, USA

Wzrost: 165 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Sucker Punch 8 Dr Vera Gorski 	 Dr Vera Gorski
2010 W pogoni za zemstą 8 Cicero 	 Cicero
2007 Zemsta po śmierci 7 Eve Eve
2006 Noc w muzeum 7 Rebecca Rebecca
2005 Miasto grzechu 10 Lucille Lucille
2003 Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd 1 Ingrid Cortez 	 Ingrid Cortez
2002 Mali agenci 2: Wyspa marzeń Ingrid Cortez  Ingrid Cortez
2001 Mali agenci 1 Ingrid Cortez 	 Ingrid Cortez
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama