cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Roger Kumble

Roger Kumble

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Zemsta futrzaków 10 Reżyser
2005 Zostańmy przyjaciółmi 7 Reżyser
2002 Ostrożnie z dziewczynami 8 Reżyser
2000 Szkoła uwodzenia 2 6 Reżyser
2000 Szkoła uwodzenia 2 6 Scenarzysta
1999 Szkoła uwodzenia 6 Scenarzysta
1999 Szkoła uwodzenia 6 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama